Stichting dierenthuis

Stichting dierenthuis is een permanente opvang voor kansarme asiel dieren. Denk bijvoorbeeld aan zwaar mishandelde dieren, katten die besmet zijn met het kattenaids- en / of leucosevirus of dieren die heel lang op straat hebben geleefd. Deze dieren krijgen vaak geen 2e kans meer en daarom bied Stichting dierenthuis deze dieren een permanent verblijf. Stichting dierenthuis vangt deze dieren met liefde op zodat zij ook van een fijn leven mogen genieten. Stichting dierenthuis werd officieel opgericht in 2001 en wordt nu gerund door drie beheerders en een heleboel vrijwilligers. De stichting is afhankelijk van de inmiddels tweeduizend donateurs. Stichting dierenthuis heeft nog meer donateurs nodig om meer dieren onderdak te kunnen bieden.

Stichting dierenthuis vangt kansarme asieldieren op

Dieren die anders ingeslapen worden die krijgen bij Stichting dierenthuis een tweede kans. Stichting dierenthuis vangt onder andere leukemie en aids katten op. Ook worden er honden en paarden opgevangen die anders nooit meer een tweede kans hadden gekregen. Deze dieren worden voor de rest van hun leven met alle liefde verzorgd door de vrijwilligers en beheerders van stichting dierenthuis.

Op visite bij stichting dierenthuis

U bent van harte welkom om eens langs te komen bij stichting dierenthuis. Op afspraak kunt u op bepaalde dagen langskomen om dieren wat extra aandacht te geven. Uiteraard mag u wat extra’s meenemen voor de huisdieren maar dit wordt absoluut niet van u verwacht. Stichting dierenthuis is al heel erg blij met de extra aandacht die de huisdieren van u krijgen. Op de website van stichting dierenthuis vindt u de openingstijden en een telefoon nummer om eventueel een afspraak te maken om langs te komen.

Stichting dierenthuis verhuist naar Almere

Stichting dierenthuis moest opzoek naar een nieuw onderkomen voor hun dieren. Er is inmiddels een nieuw onderkomen in Almere gevonden. Om dit project mogelijk te maken moest er 50.000 euro ingezameld worden. Door de vele donaties is het bedrag van 50.000 euro bereikt en kan het plan waargemaakt worden.

Steun stichting dierenthuis

Stichting dierenthuis heeft uw hulp heel erg hard nodig. U kunt stichting dierenthuis op verschillende manieren helpen.

Wilt u iets doneren? Stichting dierenthuis heeft de volgende artikelen hard nodig

Vuilniszakken, Allesreiniger, Latex handschoenen, Dekens, Blikvoer voor de hond, Blikvoer voor de kat, Kauwbotten van buffelhuid, Wasmiddelen, bleek, Fleecedekens, Dettol, Dekbedovertrekken. Indien u andere artikelen wilt doneren kunt u het beste even contact opnemen met stichting dierenthuis.

Adopteer een huisdier

Het is mogelijk om een huisdier te adopteren bij Stichting dierenthuis. Voor een paar euro per maand kunt u al een huisdier adopteren. U kunt een hond, kat of een paard adopteren. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van uw geadopteerde huisdier door stichting dierenthuis.

Wordt donateur

U steunt als donateur Stichting dierenthuis al vanaf 3 euro per maand. De giften aan stichting dierenthuis zijn fiscaal aftrekbaar.
© 2011 - 2024 Alice85, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Goede doel dierenGoede doel dierenGoede doel dieren: een goed doel steunen is een nobel streven, maar welke goede doelen die de dieren steunen, zijn er al…
Stichting AAP opvang voor uitheemse dierenStichting AAP opvang voor uitheemse dierenStichting AAP is een Europees opvangcentrum voor dieren die niet uit Nederland afkomstig zijn. Stichting AAP is gespecia…
Wat is Stichting AAP?Wat is Stichting AAP?Stichting AAP zet zich in voor uitheemse dieren. Het dierenbestand wat door deze stichting wordt opgevangen bestaat voor…
Stichting DierenlotStichting DierenlotVeel dieren, overal ter wereld, lijden een beroerd bestaan. Ook in Nederland bestaat veel dierenleed. Stichting Dierenlo…

Katten met suikerziekteKatten met suikerziekteEen kat met suikerziekte is serieus ziek. Of u deze kat nu behandeld met insuline of niet. Hieronder een beschrijving ho…
Niesziekte bij de kat: meer dan zomaar een verkoudheidNiesziekte bij de kat: meer dan zomaar een verkoudheidJe kat heeft een loopneus, natte oogjes en hij niest. Symptomen die in eerste instantie wellicht aan een onschuldige ver…
Bronnen en referenties
  • www.dierenthuis.nl
Alice85 (16 artikelen)
Gepubliceerd: 13-09-2011
Rubriek: Dier en Natuur
Subrubriek: Zieke dieren
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.