Zooplus: een van de grotere online dierenwinkels

Zooplus is een bekende dierenwinkel op het internet. Hun assortiment is heel erg groot en je vindt er voor bijna elk dier wel iets. Daarnaast zijn ze vaak een stuk goedkoper dan de plaatselijke dierenwinkel. Lees snel verder voor meer informatie over het bedrijf en over het assortiment.

Algemeen

Zooplus in een van de grotere online dierenwinkels die je kunt vinden op het internet. Het bedrijf is vrij groot, want ook in andere landen in Europa, maar liefst 20, kunnen mensen bestellingen plaatsen bij Zooplus. Het bedrijf is groot en ze kopen groot in, hierdoor kunnen ze goedkoper zijn dan andere dierenwinkels. Zooplus is een online onderneming. Het bedrijf is opgericht in 1999 en groeit nog steeds. Zooplus heeft ruim 7.000 artikelen op voorraad.

Veel producten zijn een aantal procenten goedkoper als dat je ze in de winkel koopt, daarom bestellen veel mensen hun dierbenodigdheden via het internet. Als je dan ook geen verzendkosten hoeft te betalen ben je al snel goedkoper uit en je hebt het voordeel dat het netjes thuis wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn gratis bij een minimale bestelwaarde van 19,-. Met elke bestelling spaar je punten die je weer kunt uitgeven voor extra 'cadeaus' bij je bestelling. De bestellingen worden altijd netjes en snel thuis afgeleverd en mocht er iets niet goed zijn dan handelt de klantenservice het netjes en snel af.

Nieuwe klanten krijgen bij hun eerste bestelling een korting van 5% als welkom. En je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief voor de laatste acties en kortingen. Als klant kun je van alle producten een beoordeling geven en je kunt zelfs een foto plaatsen van je gekochte spullen. Dit is handig voor als je twijfelt of je een product wel of niet wilt kopen. Je ziet hoe het er bij andere mensen uitziet en of het een goed product is.

Assortiment

  • Honden: Zooplus heeft een groot assortiment voor honden. Je moet denken aan voer, halsbanden, riemen, manden, speelgoed, benches, spullen voor in de auto, verzorging en meer.
  • Katten: Het assortiment voor katten is ook erg groot. Denk aan voer, krabpalen, speelgoed, kattenbakken, transportboxen enzovoorts.
  • Knaagdieren: Het assortiment voor knaagdieren is vrij groot. Ze verkopen vele soorten voeding, speelgoed, huisjes, kooien, snacks, hooi, stro, transportboxen, medicijnen en nog veel meer.
  • Vissen: Ook voor vissen kun je van alles vinden. Aquariums, visvoer, waterverzoring, filters, pompen, decoratie en meer.
  • Vogels: Voor vogels kun je onder andere volieres, vogelkooien, voeding, speelgoed, snacks en voersupplementen vinden.
  • Reptielen: Ook aan de reptielen is gedachten bij Zooplus kun terrariums kopen en natuurlijk ook inrichting, techniek, voer, lampen en andere uitrusting en je kan er zelfs planten kopen voor je terrarium.
  • Paarden: Als laatste vind je ook een aantal paardenspullen. Je moet dan denken aan voedingssupplementen, snacks, borstels en andere verzorgingartikelen en ze verkopen een een aantal stukken rijkleding.

Groupon

Met Groupon zijn veel mensen wel bekend. Groupon heeft elke dag fantastische aanbiedingen waarmee je kortingen kan scoren tot boven de 50%. Dat scheelt heel veel geld met aankopen. Zooplus heeft soms ook een aanbieding op Zooplus. Je betaalt dan 10,- voor een tegoed van bijvoorbeeld 30,-. Je moet altijd wel even de voorwaarden goed doorlezen, want soms geldt een actie bijvoorbeeld niet op voer en aanbiedingen en een andere keer weer wel. Bij de hier genoemde actie diende je wel minimaal voor 40,- te bestellen. Al met al scheelt het toch aardig wat geld als je meedoet met zo'n actie.
© 2012 - 2023 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Werken in een dierenwinkelWerken in een dierenwinkelAls u werkt in een dierenwinkel bent u de gehele dag bezig met en voor dieren. Het is een afwisselende baan maar vaak me…
Geen dieren bij dierenwinkel kopenGeen dieren bij dierenwinkel kopenVeel mensen weten het niet, maar het is erg slecht om dieren in een dierenwinkel te kopen, de dieren zijn zwakker, worde…
Bestraling van kanker bij honden en katten: erg duurBestraling van kanker bij honden en katten: erg duurBestraling van kanker bij honden en katten is mogelijk. Het is alleen wel heel erg duur. De Universiteit Utrecht heeft i…
Welke kooi voor mijn hamster?Veel mensen denken dat ze even naar de dierenwinkel kunnen gaan om snel een hamster en een kooi te kopen. En meestal moe…

mijn kijk opKloppen de argumenten tegen de walvisvaart nog wel?De jacht op walvissen is zeer omstreden. Het wordt vaak beschouwd als dieronvriendelijk, immoreel en wreed. De walvis is…
Kleuren in het dierenrijk: man/vrouw verschillend gekleurdWaarom heeft de man van de pauw een mooie staart en de vrouw niet? Waarom is de mannelijke merel zwart en de vrouw grijs…
Bronnen en referenties
  • www.zooplus.nl
Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 11-09-2012
Rubriek: Dier en Natuur
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.