Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen?

Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen? Huisdieren geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen zijn geen gemakkelijke dieren. Ze zijn bezitterig, eisen alle aandacht voor zichzelf op en worden verteerd door jaloezie. Denk twee keer na voor je zon dier in huis haalt of zorg ervoor dat je bepaalde voorzorgen neemt vooraleer je het risico neemt.

Kenmerken

Schorpioen-huisdieren zijn sterke, atletische en territoriumbewuste wezens die graag hun eigen weg gaan. Je mag deze dieren zeker niet verwaarlozen of ze zullen zich wreken door je woning te bevuilen of iets te vernielen dat je na aan het hart ligt. Schorpioen-honden zijn echte avonturiers en kunnen heel dienstbaar zijn bij de jacht, maar jagen voor het eigen genoegen spreekt hen ook wel aan. Schorpioen-katten zijn doders. Zowel honden als katten zijn sluipende jagers die niemand hoort aankomen.

Schorpioenhonden en -katten kunnen mateloos trouw zijn maar zijn ook heel jaloers en bezitterig tegenover iedereen die enige aandacht aan hun baasje besteedt. De honden hebben een muilband nodig opdat ze geen mensen bijten. Vogels kunnen krijsen en veel lawaai maken als ze jaloers worden. Bijna elk Schorpioen-huisdier zal jaloers worden op je vriend of vriendin omdat ze vinden dat zij jouw nummer één moeten zijn.

Knaagdieren, vogels en reptielen

Schorpioen-knaagdieren zijn bijzonder aantrekkelijk door hun zachte en glanzende pels. Doorgaans vinden ze het niet fijn opgepakt te worden. Schorpioen-vogels zijn wondermooie zangvogels met een prachtige pluimenkleed maar ook zij verafschuwen het om vastgenomen te worden. Schorpioen-papegaaien zijn intelligent maar willen niet praten. Zet zeker geen kleinere Schorpioenvogel bij een grotere of hij kan voor de andere een lekkernij worden.

Schorpioen-reptielen zijn doorgaans groot, mooi en sterk. Zorg er zeker voor dat hun kooi of terrarium goed beveiligd is want ze zijn meesters in het ontsnappen. Houd een Schorpioenslang ook altijd scherp in het oog want je kan ze niet echt goed vertrouwen.

Jaloezie

In het algemeen zijn Schorpioen-huisdieren bijzonder jaloers en ze passen niet goed in families waar verschillende huisdieren moeten samenleven. De hond in het bijzonder zal zijn territoriumdrift doorlopend demonstreren door bijvoorbeeld niemand in de buurt van zijn eetkommetje te laten komen of iedereen te bijten die te dicht bij zijn baas komt.

Noch de hond noch de kat kan goed met kinderen overweg. Het is bijzonder moeilijk een baby in huis te hebben als je een Schorpioen-huisdier bezit en ze zullen er alles aan doen om de aandacht die kinderen krijgen voor zich op te eisen. Zij zijn de échte kinderen in huis en schenk je hen te weinig aandacht zal hun agressieve houding je dat wel duidelijk maken.

Vruchtbare dieren

Schorpioen-huisdieren houden ook van seks. Zorg ervoor dat je ze dusdanig opvoedt dat ze zich gelukkig voelen. Dan zullen ze mooie jongen voortbrengen. Schorpioenkatten en -knaagdieren in het bijzonder zijn heel vruchtbaar. Als je niet veel huisdieren in huis wil is het best om het Schorpioen-huisdier eerst te laten opvoeden voor je het definitief als huisdier accepteert. Zoniet kan je problemen krijgen die de sfeer in huis danig kunnen verpesten. Een gewaarschuwd man is er twee waard!
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Jaloers gedrag bij hondenJaloers gedrag bij hondenHonden kunnen jaloers gedrag gaan vertonen door bijvoorbeeld een verandering in de gezinssamenstelling. Er kan een huisd…
Overeenkomsten tussen Schorpioen en VissenOvereenkomsten tussen Schorpioen en VissenAls perfectie bestaat, dan is dat het geval met Schorpioen en Vissen. De twee zijn voor elkaar gemaakt en er moet al een…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOvereenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOm tot een hechte relatie te komen zullen Weegschaal en Schorpioen zich op verschillen vlakken aan elkaar moeten aanpass…
De Schorpioen of ScorpioDe Twaalf tekens van de Dierenriem. Ik ben een Schorpioen, dat wil zeggen op het moment van jouw geboorte stond de Zon i…

Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal?Met een Weegschaal-huisdier zit je goed. Hij is trouw en zindelijk en houdt van mensen. Toch heeft hij behoefte aan leid…
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter?Het huisdier geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter is een gelukkig huisdier dat zich lekker in zijn vel voelt als…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 21-09-2013
Rubriek: Dier en Natuur
Subrubriek: Huisdieren
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.