InfoNu.nl > Dier en Natuur > Discussie: Dier en natuur

Recente reacties in Dier en natuur

Theo, 11-02-2019 21:09 (Trillende hond: mijn hond trilt ineens aanhoudend)
"Ik heb een Labrador van 6 jaar. Hij heeft onlangs een operatie aan de ellebogen gehad en dat heeft de loopproblemen verholpen. Echter, 2 weken na de operatie kreeg hij een soort van epileptische aanval. Hierover contact gehad met de dierenarts en hij dacht dat dit het gevolg van stress was. Aanval was eenmalig en ik dacht dat het over was, maar wee…"
D'hanis Tatiana, 10-02-2019 17:40 (Twee konijnen aan elkaar laten wennen)
"Ik heb 2 meisjes konijnen die een tijdje samen hebben geleefd buiten. Doordat er een ontsnapt is en op vrijersvoeten is geweest hadden we ze apart gezet voor de veiligheid van de jonkies. Ze was zo mager dat we ze binnen hebben genomen om op te sterken (had anders de winter niet doorgekomen). Ook de andere hebben we binnen gezet ( vind het zielig d…"
F. Caris, 08-02-2019 09:44 (Voeding van een kanarie)
"Hoe veel groente (sla) mag een kanarie per dag hebben."
Kimberley, 05-02-2019 00:47 (Miljoenpoten houden en kweken in de hobby)
"Hallo, ik heb miljoenpoten gekocht maar ben echt bang dat ze iets te kort hebben. De vrouw waar ik ze heb gekocht zei dat ze courgette eten maar op internet staat nog veel meer. Dus mag ik er nog vanalles bij doen.? Ook vroeg ik me af of ze een winterslaap doen en hoe ik het kan voorkomen dat het eten zo snel slecht wordt. mvg"
Ingrid, 04-02-2019 14:49 (De verzorging en huisvesting van een kanarie)
"Wat is beter voor de kanarie: * Alleen in de kooi? * Samen in de kooi?"
Henk Hoftekoesveld, 31-01-2019 12:21 (Goudwinde, een ideale vijvervis)
"Gelukkig komen mijn goudwindes al jaren goed de winter door en worden ieder jaar wat groter, Ik heb ook al jaren een flink aantal goudelristen in dezelfde vijver en nou heb ik eigenlijk dit jaar voor het eerst dat deze bijna allemaal verdwenen zijn; zou het kunnen dat de hongerige goudwindes zich tegoed hebben gedaan aan mijn kleine elrisjes?"
Koen Kamphuijs, 26-01-2019 11:55 (De gatenplant (Monstera Deliciosa): stekken en verzorgen)
"Mijn gatenplant heeft doffe, futloze donkergroene bladeren met randen die afsterven. Ook nieuwe bladeren bevatten al terwijl ze uitrollen, grote dode plekken. De plant groeit hard, elke paar weken wel een blad uit een van de vier takken, maar is op deze manier natuurlijk niet erg mooi. Ik heb hem afgelopen zomer in een grotere pot gezet en hij hee…"
Renske, 25-01-2019 15:26 (Alles over muizen)
"De buurkat ving een muis buiten. Die zit nu hier thuis, zo te zien ongeschonden, in een emmertje met droog blad, stukje brood en stukje appel. Wat nu? Snel terug naar buiten de sneeuw in, of eerst even bij-eten? Graag jullie advies! Groets, Renske"
Anoniem, 25-01-2019 09:09 (Katten & Voeding - Wat mogen katten eten en wat niet?)
"Is het erg als mijn kat perongeluk 2 rozijnen heeft gegeten?"
Richter, 24-01-2019 11:02 (CO2-emissie: Vergelijking tussen vliegtuig, auto en trein)
"Beste, Ik vind reizen met de trein heel fijn. Ik woon op het platteland van Frankrijk en ik ga 3 keer per jaar naar mijn moeder in Nederland. Tot nu toe ging ik meestal met de auto en heel af en toe met de trein.Ik reis meestal alleen Pasgeleden ben ik voor het eerst met het vliegtuig gegaan en ik ben bang dat ik dat straks veel vaker ga doen…"
Schrijf mee!