InfoNu.nl > Dier en Natuur > Discussie: Dier en natuur

Recente reacties in Dier en natuur

Trits, 23-04-2019 12:07 (Kattengedrag: bang en angstig)
"Mijn kat nu drie jaar is altijd al bangig geweest. Is katten en rottweilers gewent. Sinds mijn rottweiler is overleden heb ik een chihuahua dat ging goed… nu er 1 bijgekomen voor speelkameraadje. Mijn kat durft amper beneden in de woonkamer… verstopt zich op zolder… en als ie de kans krijgt plast hij op onze bedden. Terwijl als ik met de hondjes bu…"
Jootje, 23-04-2019 11:39 (De bevalling bij dwerggeiten)
"Mag de bok bij de bevalling zijn? Of werkt dat tegen? Mijn geitje Truus staat namelijk op springen een dezer dagen"
Gerda, 20-04-2019 20:57 (Sappen uit bomen: bloedende bomen in het voorjaar)
"Hallo, We hebben een grote pinus geplant ( hij was groter dan we dachten) nu maken we ons wat zorgen of hij het gaat redden… we hopen van wel… een prachtige boom. Nu zie ik hem bloeden en vraag me af of dat een goed teken is… dat de sapstroom opgang is. We geven hem 1x per week 100 liter water bij de stam.of moet dat meer zijn? De boom heeft best…"
Jolanda, 20-04-2019 16:07 (De onschuldige veenmol)
"Vanmorgen een veenmol gered uit de vijver. Had nog nooit zoiets gezien. Na even gegoogeld te hebben zijn we er achter gekomen wat het was. Hij of zij was ongeveer 5 cm Ik heb er foto’s van gemaakt. Gr Jolanda kalisvaart"
A. van Hooydonk, 20-04-2019 13:25 (Kippenras: Lakenvelder)
"Beste, Hoe herken ik het verschil tussen een lakenvelder kip en een sussex kip? Vriendelijke groeten A.van Hooydonk"
Marel, 18-04-2019 10:28 (Kattengedrag: wat te doen als je kat bijt)
"Onze kater is inmiddels 2jr en 2mnd. Sinds hij bij ons is valt bij mij gericht aan, bij mijn zoon doet hij niets. Ik ben opgegroeid met katten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hij laat zich niet graag aaien, daar houd ik rekening mee. Alleen als hij er zelf om vraagt en dan maximaal 3x tussen zijn oortjes tot zijn schouderbladen. De rest is on…"
Alfred, 18-04-2019 05:02 (Een kat als huisdier als je allergisch bent)
"Ik zou er niet aan beginnen als je weet dat je allergisch bent of vermoeden hebt. Ik heb een gezin met 2 kinderen. Iedereen blij dat we een kat kregen en ik ook. Blijk ik dus allergisch te zijn. Gelukkig kunnen we ons kitten teruggeven zodat de fokker weer een ander onderkomen kan zoeken maar wat een drama. Ik heb van alles geprobeerd. Van luchtfil…"
Joseph de Coninck, 17-04-2019 15:09 (Als je hond last heeft van winderigheid)
"Ik al de artikels met veel aandacht gelezen, omdat ik op zoek was naar de gepaste voeding voor onze hond wegens lichte diarree! Ik heb verschillende zaken kunnen lezen, die nuttig zijn! Mijn dank hiervoor! Vriendelijke groeten, De Coninck Joseph P.S. : Wij kunnen hem wel geen droge voeding doen eten!"
Janssens Dirk, 17-04-2019 12:34 (Waterschildpad: huisvesting, winterslaap en voedsel)
"Thuis mijn vijver, lengte 40 breedte 15 meter, laten kuisen met kraan. Bij verwijderen van randbegroeiing tot ieders verbazing een waterschildpad met een schild van zeker 30 centimeter overmeten. Rode gestreepte kop en vrij agressief blazend naar de omgeving. Momenteel is de vijver volledig gevuld met water en is de randbegroeiing weg, wat staat m…"
Boere, 10-04-2019 13:01 (Voeding voor kippen: Wat mogen kippen wel en niet eten)
"Hallo een van mijn kippen is dood aan het gaan, kan dat doordat zij kunstmest binnen heeft gekregen of door witte klaver want dat staat ook in de tuin. maar de andere kippen hebben nergens last van hoe kan dat? groet jack"
Schrijf mee!