InfoNu.nl > Dier en Natuur > Discussie: Dier en natuur

Recente reacties in Dier en natuur

Sylvia Goorhuis, 16-12-2018 19:05 (De gatenplant (Monstera Deliciosa): stekken en verzorgen)
"Wij hebben deze plant nu 2 weken. Al een heel grote jongen bij aanschaf maar ik vind het prachtig. Nu zie ik twee bladeren ineens helemaal opgekruld. Kan daar niets over vinden. Hoezo is dat gebeurd?"
Miji, 12-12-2018 17:38 (Konijnen: lichaamstaal en geluiden)
"Hoi Mijn konijn (voedster) is de laatste tijd een beetje raar aan het gedragen. Ze stampt op de grond en is heel onrustig. Ze beweegt heel snel en schokkerig. Mijn andere konijn (ook een voedster) is juist heel kalm. Ik ben bang dat er iets met mijn konijn is. Misschien komt het door de geluiden van het verkeer. Mijn konijnen zitten buiten in een…"
Van Deyck Nicole, 10-12-2018 13:01 (Saarlooswolfhond)
"Ik heb een duitse herder puppy gekocht in july. ongeveer een maand geleden heb ik de stamboom gekregen van de Belgische herdersbond. Daarin wordt gemeld dat de grootmoeder van mijn puppy langs moeder kant een wolvin als grootmoeder heeft. sommige trekjes, nu ze 8 maanden is, kun je anders noemen. mijn dierenarts zegt dat ik er weinig moet van aan…"
N. Otter, 09-12-2018 16:18 (De tamme pyrrhura)
"Ik heb ook een pyrruha vogel en hij/zij komt graag bij mij zitten. Mosy zou heet hij kan ook gemeen zijn opeens. Als hij zijn zin niet krijgt gaat hij jammerlijke geluiden maken die heel zielig klinken. Ik heb 5 geadopteerde honden en Mosy is een onderdeel van de roedel en zorgt ervoor soms dat al mijn honden naar Mosy kijken omdat hij een gelui…"
Elly, 03-12-2018 21:55 (Parvo: een levensbedreigende ziekte bij de hond)
"Onze hond was 1,5 toen zij stierf aan de Parvoziekte. Ze was een paar nachtjes bij het dierenpension geweest, Binnen 2 dagen na de besmetting is ze overleden. Ze.was overigens wel ingeënt, dus altijd voorzichtig zijn. We hebben de vloerbedekking moeten vervangen na de tijd, om besmettingen te voorkomen."
Ron, 02-12-2018 09:54 (Wat te doen met een zwerfkat in de tuin of buurt)
"Ik heb nu vijf maanden zwerfpoes met twee jongen. Groeien als kool. Geef ze eten en heb een huisje voor de kou en schuilen. We bieden ze en zijn erg tam geworden. Kunnen ze aaien en met eten brengen komen ze ons begroeten. Ik heb een stuk grond om mijn huis 2500 vierkante meter. Ik hou van dieren maar wil ze niet in huis. Van mij mogen ze blijven m…"
Jolanda, 29-11-2018 19:58 (Slakken houden en kweken)
"Hoi, ik heb een segrijnslak en een tuinslak als huisdier (gewoon uit de tuin). Ze zijn dol op komkommer, sla en witlof. Nu hebben ze eitjes gelegd, want er zitten een heleboel jonge slakjes verspreid in het terrarium, ze zijn echt nog mini. Ongeveer de grootte van een speldenknop. Ik was opzoek naar wat tips om de jonge slakjes op weg te helpen. Hi…"
Ellie Groeneveld, 25-11-2018 13:21 (Regelgeving: hond verplicht aanlijnen of niet?)
"Hallo ik zou graag een antwoord op de volgende vraag In hoeverre ben je strafbaar als je je hond los laat lopen op een stukje wei dat in beheer is bij Brabants landschap en aangemerkt wordt met een groen bordje. Er staat geen verbod bordje alleen tekst honden toegestaan indien aangelijnd. Het gaat hier niet over jachthonden maar puur huishonden. G…"
Zoe, 24-11-2018 15:15 (Voedingsmiddelen die schadelijk en giftig zijn voor honden)
"Mijn hond heeft per ongeluk wasabi gegeten, is dat schadelijk?"
Thalia Hoenderdos, 23-11-2018 18:44 (De cavia: meest voorkomende ziektes)
"Mijn cavia maakt rare bewegingen (hij deed dat terwijl hij net een snijboon ophad) Weet u misschien hoe dit komt en hoe het kan stoppen? Hij gaat ineens liggen."
Schrijf mee!