InfoNu.nl > Dier en Natuur > Discussie: Dier en natuur

Recente reacties in Dier en natuur

Bonte Leopold, 09-11-2019 18:05 (De walnotenboom en voorkomende ziekten)
"Bij mij ook veel noten maar praktisch allemaal met zwarte bolster en bij nader onderzoek zitten er wormpjes in de rotte bolster, nu zoek ik een bestrijdingsmiddel om de vlieg of nachtvlinder die deze eitjes legt in de bolster. Het schijnt dat er iets bestaat die via de wortels die bestrijding aanpakt, nu ben ik op zoek naar dit middel"
Remko, 09-11-2019 13:33 (Herfst: Waarom vallen bladeren van de bomen?)
"Wat mij opvalt is dat in een rij bomen, de volgorde van blad loslaten van de verschillende bomen, ieder jaar hetzelfde is. En dat die volgorde er ook is bij het groen worden in het voorjaar. Hoe komt dat?"
Nadia, 06-11-2019 19:22 (Niesziekte bij de kat: meer dan zomaar een verkoudheid)
"Beste, Ik heb 3katten. Skye, Céline en Chloé. Skye is een scottischfold de oudste en 2 jaar. Ik heb een neva masqerade kat erbij gehaald en een Britse korthaar die beiden nu 7maanden zijn. Komen allebei van verschillende Cattery. Het Brits korthaar begon in de eerste week dat ze hier was steeds te niezen. In nam contact op met de Cattery en ze ze…"
Bianca, 05-11-2019 17:06 (Beugel bij de hond)
"Hallo wij hebben een oeb van jaar onze hond heeft zowel boven als onder alle kleine tanden scheef staan. Nu willen wij een hondenbeugel aanschaffen nu is mijn vraag : wat zijn de kosten hier van, en waar kan dit gedaan worden"
Phily Valkenburg, 04-11-2019 19:29 (Gedrag van de grijze roodstaart)
"Hallo ik heb een grijs roodstaart Rico van Ong. 20 jaar. maar de laatste tijd krijst hij heel hard je word er gek van.normaal praat hij heel goed ik heb altijd muziek aanstaan als ik weg ben, en als ik weer thuis ben ben ik veel met hem bezig en laat hem ook veel uit de kooi zou iemand mij kunnen vertellen wat ik aan dat geschreeuw kan doen bij voo…"
Elisa, 03-11-2019 20:13 (Black and tan Coonhound, een vriendelijke jachthond)
"Ik las net u artikel over de coonhound, heeft u enig idee waar en of dit ras in Nederland te koop is en waar?"
Youri Beugel, 01-11-2019 16:24 (Het opstarten van een aquarium)
"Hoi, Ik wil graag een aquarium beginnen van 60x40x30. Nu heb ik een paar leuke visjes uitgezocht met garnalen en Afrikaanse dwergklauwkikker. Ik heb mn CE voor het besluithouden van vissen gehaald op school. Ik werk nu ook met aquarium in de dierentuin. Dus het verzorgen van het aquarium lijkt me geen probleem. Maar ik heb de vraag of dit…"
JGrandgagnage, 01-11-2019 10:31
"Prima artikel! Uitstekende beschrijving van wat er zoal speelt bij hond-menspsychologie! Heel nuttig, hartelijk dank!"
Kanchiba Breedveld, 31-10-2019 21:57 (Informatie over PPID (ziekte van Cushing) bij paarden)
"Hallo, In de tekst staat "Alleen als blijkt dat paarden de Prascend niet kunnen verdragen of er andere kwalen meespelen wordt nog wel eens sporadisch teruggegrepen naar deze medicijnen." Ik zou heel graag weten welke medicijnen/middelen dat waren. En verder zou ik graag weten of de stof "Pergolide" ergens te koop is in Nederland of alleen nog ma…"
Els, 30-10-2019 19:41 (De Laurierkers in de tuin: planten, snoeien en stekken)
"" De Laurierkers is makkelijk te stekken. Hiervoor worden de nog zachte nieuwe toppen afgesneden vlak onder het onderste blad. " ik begrijp ''vlak onder het onderste blad' nietů kan dat nader uitgelegd worden?"
Schrijf mee!