InfoNu.nl > Dier en Natuur > Discussie: Dier en natuur

Recente reacties in Dier en natuur

Peeters Francois, 27-01-2020 15:09 (Herken de slechte fokker bij katten)
"Beste, 6 j geleden heb ik bij een erkende (iljoeska) fokker in Hank 2 maine coons gekocht. Nooit heeft deze fokker me voorzien van stamboom-/erfelijkheidstesten. Zelfs niet na mail van onze dierenarts. Onlangs is onze eerste kater plots op een gruwelijke manier overleden. Nader onderzoek bleek HCM te zijn, een erfelijke dodelijke aandoening waar ni…"
Muriel, 27-01-2020 10:24 (De vacht van de Perzische kat)
"Niet kammen kan ook. De vacht vervilt dan (gaat aan elkaar zitten) en het enige wat je daarna kunt doen is voorzichtig van de huid losknippen of de kat kaal scheren. Deze ziet er dan even niet uit, maar op zich is het niet verkeerd voor de vacht. De doorbloeding van de huid wordt zo beter en de haren groeien gewoon weer aan. Tja, moet je wel even t…"
Linda, 26-01-2020 21:16 (Neusafscheiding bij de hond)
"Mijn hond (8jr) niest af en toe een periode. Op het moment weer. Mijn dierenarts raadde een rhinoscopie aan, maar het niezen hield op voordat ik daar een afspraak voor kon maken. Aangezien de lente dit jaar al ipv de winter bezig is, denk ik dat mijn hond wel eens hooikoorts kan hebben. In het verleden heeft ze huidklachten gehad, en ook dat stak w…"
Rob, 25-01-2020 14:38 (Hoe pups het bijten afleren?)
"Dat stilstaan en geen aandacht geven heb ik ook geprobeert, maar die scherpe tandjes in je kuiten doet toch aardig zeer dus dan kan ik hem niet zijn gang laten gaan en stilstaan."
J. A. N. van Dijk, 23-01-2020 14:20 (Vleerhonden of 'vliegende honden': familie van de vleermuis)
"Ik ben thans op de Seychellen en zie de vleerhonden hier regelmatig rondvliegen. Echt een prachtig gezicht. Helaas zijn ze te ver en te beweeglijk om een mooie foto te maken."
Johanna Calon, 23-01-2020 10:12 (Vereisten van een kanarie kooi)
"Welk is de beste kooi voor een kanarie?"
Anke Lankreyer-Drost, 20-01-2020 17:19 (Als je huisdier dood gaat)
"Dankjewel voor deze woorden- troostend zijn ze. Nu zoek ik een goede betrouwbare dierentolk voor mijn pas gestorven Teuntje. Kun jij me helpen?"
Christianedupont, 20-01-2020 11:43 (Hoe leer je je kat buiten te lopen met een tuigje om?)
"Heb al jaren een kat die vrij rondloopt buiten en via kattenluik in- en uit gaat. Wandelt samen mee met de hond buiten. Moet verhuizen naar appartement waar hond en kat mee mogen. Hoe kan ik kat aanlijnen om mee buiten te wandelen in nieuwe omgeving? heel veel dank voor een antwoordje of tip!"
Mieke Tiebos, 14-01-2020 11:51 (De Sansevieria (of Sanseveria), terug van weggeweest)
"De sanseveria die ik sinds enige tijd heb, heeft geen wortelstok, is heel groot geworden bijna 60/70 cm en valt gewoon omver omdat hij alleen wat miezerige worteltjes heeft. Is dit een aparte varieteit? Of is de wortelstok ooit afgebroken? Maar dan zou ik toch denken dat hij een nieuwe aanmaakt? Bedankt omdat raadsel op te lossen. Vriendelijke groe…"
I. Imandt, 13-01-2020 09:25 (Voortekens & Voorspellen - Katten Paarden Spinnen)
"Ik heb mbt de witte kat een hele andere beschrijving van de betekenis gevonden: *Een witte kat heb je nodig als je geestelijk in de knoei zit, deze neemt je zorgen en kwellingen over. In het Keltische tijdperk werd de kat geassocieerd met het kwaad en boze machten. Spirituele betekenis witte kat: hier staat de kat juist als symbool voor een p…"
Schrijf mee!